ahmad raiedzall's FotoPage

By: ahmad raiedzall ali

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 11-Sep-2006 13:08 Email | Share | | Bookmark
Kenangan Musim Panas

 
 
 
View all 6 photos...


Tuesday, 9-May-2006 18:23 Email | Share | | Bookmark
A Trip To Trecco Bay Holiday Park, Porthcawl 6-9 May '06

Pemandangan di tepian Lebuhraya
 
Papan tanda yang menandakan dekat nak sampai dah...
View all 42 photos...
Lawatan sempena kehadiran musim panas ini telah dirancang beberapa bulan sebelumnya. Kali ini hanya 2 family terlibat memandangkan family Abg. Zul tak dapek men'join'kan diri sebab adik Iparnya nak datang.

Trecco Bay ini letak nyer di Porthcawl iaitu dekat-dekat dengan Cardiff, Wales. Kira kat selatan2 UK jugak le nih. Perjalanan menaiki keta ke tempat nih dari Sheffield memakan masa kira-kira 4 jam dengan jarak lebih kurang 200 batu.

Tempat kita orang menginap nih merupakan sebuah 'caravan'. Rupanya macam kuaters askar dulu-dulu jer.. serius! Siap ada tayar lagi. Tapi kat dalamnya ok je, lengkap & selesa.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai tempat ini, sila layari www.parkdeanholidays.co.uk..

Sekian TQ...


Tuesday, 2-May-2006 18:30 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday My Little Princess...

 
 
 
View all 12 photos...
Setelah hampir setiap hari Shafiyyah bertanya "..is it my birthday today?... " selama beberapa bulan, maka, tanggal 28 April 2006 yang lepas tibalah hari yang ditunggu-tunggu.

Untuk birthday Shafiyyah kali nih, kitaorang ada le buat sedikit jamuan untuk meraikan nya. Semua kengkawan yang dijemput tidak melepaskan peluang untuk memeriahkan majlis ni di samping menceriakan suasana sambil menikmati juadah antarabangsa yang dihidangkan...

Tima kasih kepada semua yang telah menjayakan rancangan kita kali nih, esp Jiran sebelah iaitu the Shukri's family... macam pengacara RTM pulak rasa nyer...

Sama-sama kita tengok foto-foto semasa kejadian ok...

adios..


Sunday, 12-Mar-2006 00:12 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 Cari Snow (Castleton Peak District)

View belakang rumah
Ni la dia Peak District, tempat bermain snow
posing dalam sejuk
View all 16 photos...
Ingatkan musim sejuk dah nak abis. ye lah dah tengah bulan tiga dah ni. Tetapi suddenly tetiba je hari Ahad lepas, snow turun dengan lebatnyer... macam biasa, tanpa dirancang kitaorg pun terjebak untuk bermain snow yang mulus itu... Ikuti kisah seterusnya menerusi foto2 yang menarik nih.. ye.. sama2 kita saksikan...


Friday, 24-Feb-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Sehari Di Kota Bruge, Belgium

Ni kitaorang dalam kapal P&O
Gambar ni macam macho je..
Yang kat belakang tu le ropenye kapal berkenaan
View all 22 photos...
Lawatan 3 keluarga ke Bruge, Belgium... Naik keta turun keta, naik kapal turun kapal, naik bas turun bas, naik kuda turun kuda & macam -macam lagi laaaa... (tapi Best la)


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net